Natsa Klubi Kunniagalleria classic rock


NATSA KLUBI

Järjestämme varttuneille 1950–1970-luvun nuorille ja muille tuon ajan hyvän musiikin ystäville tarkoitettuja musiikki- ja tanssi-iltoja nostalgisella Natsalla, Kasarmikatu 40, Helsinki (ravintola Kaarle XII).
Natsaillat järjestetään kuukausittain kesäaikaa lukuun ottamatta. Illat alkavat ohjelmasta riippuen klo. 18:00 tai 19:00 ja päättyvät klo. 22:00. Tulevan illan ohjelma esitellään etusivulla. Aiempien iltojen ohjelmat ja tapahtumat esitellään "Tapahtuma-arkisto" – sivulla.

 

LIITY TÄSTÄ LINKISTÄ NATSAKLUBIN FACEBOOK RYHMÄÄN Sieltä löytyy ajantasaista tietoa tapahtumista, keskustelua ja videoita, sekä kuvia joita ei näillä sivuilla kenties ole.
_______________

Kuka kotimainen artisti ansaitsee paikan Natsan Rock & Roll-kunniagalleriassa? Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Ehdota täältä löytyvällä lomakkeella sellaista henkilöä, joka mielestäsi ansaitsee päästä jäseneksi Natsan Rock & Roll -kunniagalleriaan. Lisäksi voit esittää ehdokkaiksi yhtyeitä tai jo edesmenneitä artisteja kahteen muuhun kategoriaan: "Bändivaliot" ja "Edesmenneet mestarit". Lähetä ehdotuksesi ja lyhyet perustelut 31.5.2022 mennessä. Kaikkien ehdotuksia tehneiden kesken arvotaan palkintoja. Voit osallistua myös nimettömänä, mutta silloin menetät voittomahdollisuutesi. LUE LISÄÄ >


Natsa klubi
         
 
Mi9kä on?
Kuka pääsee Miten nimetään
Mikä Natsan Rock & Roll -kunniagalleria? Kuka pääsee jäseneksi kunniagalleriaan? Miten ehdokkaat nimetään??
Natsa Klubi Yhdistys ry on 16.2.2022 perustanut Natsan Rock & Roll -kunniagallerian kunnioittamaan kotimaisia rock & rollin uranuurtajia sekä näiden perinnetietoisia seuraajia. Kunniagalleria toimii Natsa Klubin rinnalla omana, erillisenä prosessina – hiukan samaan tapaan kuin viime keväänä käynnistetty "Virtual Natsa" , jolla toki on erilaiset tavoitteet. Klubin verkkosivuilla kunniagallerialla on oma osio, joka täydentyy sitä mukaa, kun galleriaan liittyvissä asioissa tapahtuu jotain merkittävää. LUE LISÄÄ >
Tarkoituksena on kunnioittaa alkuperäisen rock & rollin ja sen myöhempien tyylisuuntien esittäjinä kunnostautuneita kotimaisia artisteja. Kunniagalleriaan voidaan valita henkilöitä, jotka ovat esittäneet tai edelleen esittävät 1950–1960-luvun rock & rolliksi tunnistettavaa musiikkia ja jotka ovat tavalla tai toisella urallaan erityisen ansioituneita. Natsan Rock & Roll -kunniagalleriaan valittaville artisteille ei voida asettaa kovin ankaria ennakkovaatimuksia musiikkityyliin liittyen.
LUE LISÄÄ >

Valintaprosessissa pyydetään ehdottamaan lomakkeella vain yhtä sellaista artistia, joka ehdottajan mielestä ansaitsee tulla huomioon otetutuksi valittaessa jäseniä Natsan Rock & Roll -kunniagalleriaan. Vahvat perustelut auttavat ehdokasta selviämään prosessissa eteenpäin. Lisäksi on mahdollista esittää kahteen muuhun kategoriaan ehdokkaiksi yhtyeitä tai jo edesmenneitä artisteja, joista eniten kannatusta saaneet julkistetaan samassa yhteydessä kunniagallerian jäseniksi valittujen kanssa.
LUE LISÄÄ >


   

K U M P P A N I T

22.3.2022
alapalkki