Natsa
classic rock
 

NATSA KLUBIN KEVATKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 2019

 

     
 

Hei Natsa Klubin jäsen,

Natsa Klubi Yhdistyksen vuosikokous on 11.2.2019 päättänyt uusista pääsylippujen hinnoista ja jäsenmaksukäytännöistä maaliskuun alusta lukien. Päätöksen mukaan Klubi-iltojen pääsylippujen hinnat ovat pääsääntöisesti 15 euroa jäseniltä sekä 20 euroa muilta osallistujilta. Pääsylippu sisältää nyt myös ovi- ja vaatemaksun. Näin vieraiden tulo ja päällysvaatteiden anto ala-aulassa hoituvat sujuvammin, helpommin ja nopeammin.

Vuosikokous päätti myös uudesta liittymis- ja jäsenmaksukäytännöstä. Liittyessään Klubiin henkilö maksaa 10 euron liittymismaksun. Se on samalla kuluvan vuoden jäsenmaksu riippumatta siitä, missä vaiheessa vuotta liittymismaksu maksetaan. Varsinainen jäsenmaksu maksetaan liittymisvuotta seuraavana kalenterivuonna. Myös jäsenmaksun suuruus on edelleen 10 €.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on maksettava maaliskuun 15 päivään mennessä.

Huolehdithan maksun maksamisesta. Maksut ovat edellytys sille, että voimme jatkossakin tarjota jäsenillemme ja muille hyvän seniorinuorisomusiikin ystäville erinomaista rytmikästä ja mukaansa tempaavaa tanssimusiikkia sekä säkenöiviä esiintyjiä. Maaliskuun 1 päivänä Natsalla on ”The Beatles-ilta”. Huhtikuun 5 päivänä riemuitaan ”Western-illassa” ja toukokuun 10 päivänä kevätkauden päättää Woodstockin hengessä ilta teemalla ”Rokkia, Rauhaa ja Rakkautta”.

Jäsenmaksu maksetaan siis 15.3.2019 mennessä Klubin tilille. 

Pankki = Nordea

Tilinumero = FI40 1544 3000 0657 35

Saajan nimi = Natsa Klubi

Maksun määrä 2019 = 10 €

Viitenumeroa ei tarvita>

 

”There´s Only Two Kind of Music; Rock and Roll!”

Natsa Klubi Yhdistyksen hallitus

www.natsa.fi


 
     
   

     
alapalkki
13.02.2019