Natsa
classic rock


Natsa Klubi

TERVETULOA KAIKKI 1950 - 1970-LUVUN RYTMIMUSIIKIN JA TANSSIN YSTÄVÄT KLUBIMME JÄSENIKSI

Natsa Klubi jatkaa legendaarisen Natsan perinteitä kokoamalla kerran kuukaudessa iltoihinsa entisiä nuoria ja nuoren mielisiä. Iltamme tarjoavat monipuolista menneiden vuosikymmenten musiikkia, klassikoita, hittejä, tunnelmia ja hyviä orkestereita ja artisteja sekä saman mielisistä ja saman ikäisistä ihmisistä koostuvaa mielenkiintoista seuraa.
Natsa Klubin illat ovat avoimia kaikille, mutta maksamalla kulloisenkin vuosittaisen jäsenmaksun ja liittymällä Klubin jäseneksi saa nauttia jäsenen eduista, kuten alhaisemmista sisäänpääsymaksuista. alhaisemmista juomien hinnoista sekä muista eduista. Lisäksi järjestämme ajoittain vain Klubin jäsenille tarkoitettuja "Jäseniltoja". Kaikki Natsa Klubin jäsenet saavat lisäksi sähköisenä Klubin tiedotteen, joka ilmestyy tarvittaessa ja vähintään kerran kuukaudessa. Siinä kerrotaan tulevista Natsailloista ja jäsenten eduista.

VUODEN 2020 JÄSENMAKSU JA JÄSENYYS

Natsa Klubi Yhdistyksen vuosikokous on 3.2.2020 päättänyt uusista pääsylippujen hinnoista ja jäsenmaksukäytännöistä maaliskuun alusta lukien. Päätöksen mukaan Klubi-iltojen pääsylippujen hinnat ovat pääsääntöisesti 15 euroa jäseniltä sekä 20 euroa muilta osallistujilta. Pääsylippu sisältää nyt myös ovi- ja vaatemaksun. Näin vieraiden tulo ja päällysvaatteiden anto ala-aulassa hoituvat sujuvammin, helpommin ja nopeammin.

Vuosikokous päätti myös uudesta liittymis- ja jäsenmaksukäytännöstä. Liittyessään Klubiin henkilö maksaa 10 euron liittymismaksun. Se on samalla kuluvan vuoden jäsenmaksu riippumatta siitä, missä vaiheessa vuotta liittymismaksu maksetaan. Varsinainen jäsenmaksu maksetaan liittymisvuotta seuraavana kalenterivuonna. Myös jäsenmaksun suuruus on edelleen 10 €.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on maksettava maaliskuun 15 päivään mennessä.

Huolehdithan maksun maksamisesta. Maksut ovat edellytys sille, että voimme jatkossakin tarjota jäsenillemme ja muille hyvän seniorinuorisomusiikin ystäville erinomaista rytmikästä ja mukaansa tempaavaa tanssimusiikkia sekä säkenöiviä esiintyjiä.

13.3. Natsalla esiintyy Euroopankin lavoilla tunnettu Pekka Tiilikainen & Beatmakers, joka soittaa rautalankaa, beat-musiikkia, rockabillya ja vanha rock’n’rollia.

3.4. Energinen Johnny & The Dodgers tarjoilee ”Purkkaa & Jytää”, ja lisäksi nähdään kitaraduo The Leminen Brothers.

15.5. Ohjelmassa on "Superkevätkarkelot" ja yllätysesiintyjiä.

12.9. Uusitaan viime syksynä suursuosion saanut Beatles vs. Elvis -risteily Viking XPRS -laivalla.

Suunnitteilla on myös Natsa Klubin ikioma ”Itsenäisyysilta."   

.

Jäsenmaksu maksetaan siis 15.3.2020 mennessä Klubin tilille. 

Pankki = Nordea
Tilinumero = FI40 1544 3000 0657 35
Saajan nimi = Natsa Klubi
Maksun määrä 2019 = 10 €
Viitenumeroa ei tarvita>

”There´s Only Two Kind of Music; Rock and Roll!”

Natsa Klubi Yhdistyksen hallitus

Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy ja tule mukaan:


Etunimi


Sukunimi


Sähköpostiosoite


Muuta tietoa jäsenrekisterin ylläpitäjälle


Postinumero - postitoimipaikka
-

 

 

 
                 

KUMPPANIT
     
alapalkki
11.02.2019