Hyvät ystävät! Natsa Klubi Yhdistys ry:n hallitus on vallitsevan tilanteen ja maan hallituksen toimien johdosta päättänyt perua Natsa-illan 15.5.2020. Natsa Klubin ensi syksyn ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin erikseen. Terveisin Natsa-väki.

Beatmakers

Pekka Tiilikainen (laulu, komppikitara), Juha Heinonen (soolokitara, taustalaulu), Jori Venemies (basso, taustalaulu) ja Mikko Lund (rummut, lyömäsoittimet)

Pekka Tiilikainen & Beatmakers

Yhtyeen menestynein single on vuonna 2001 julkaistu "Cortina" joka viihtyi valtakunnallisen radiosoiton TOP10:ssä useamman viikon.
Yhtyeelle on myönnetty Rautalanka Award tunnustuspalkinto kesällä 2007 sekä Yyterin avain-tunnustus lokakuussa 2019. Pekka Tiilikainen & Beatmakers on myös ollut esillä arvostetuissa musiikkilehdissä kuten Rytmi, Blues News, Riffi ja Big Beat. Myös Iskelmän tähtitaivas-teos huomioi yhtyeen vuonna 2004.
Pekka Tiilikainen & Beatmakers oli keikkatauolla 2008 - 2016 Nyt bändi on jälleen vauhdissa ja kovassa iskussa.
Yhtye juhli 30-vuotista taivaltaan keikkailemalla 2017-2018 mm. Englannissa, Hollannissa, Ruotsissa ja Saksassa.
Pekka Tiilikainen & Beatmakers myös levyttää ahkerasti. Viime syksynä julkaistu albumi "Salaperäinen" sai ylistävät arviot mm. Soundi-lehdessä: "Siitä hetkestä alkaen, kun Tiilikaisen Beatmakers julkaisi ultratyylikkään coverin Fatboyn upeasta slovarista "Last Train Home", kuulosti kuin yhtye olisi osunut soundinsa rikkaimpaan kulta- ja hunajasuoneen. "Salaperäinen" osoittautuu kokonaisteoksenakin yhtä taidokkaasti valikoiduksi, sävelletyksi, sovitetuksi ja soitetuksi."
(Lähde Wikipedia)

Natsa Klubin ohjelmallinen tilaisuus alkaa klo 19:00.
Osoite on entinen, eli Natsa Klubi, .Kaarle XII yläkerrassa ollaan. Kasarmikatu 40, Helsinki. KARTTA >

Liput 15€ jäsenet ja 20€ vieraat (narikkamaksu sisältyy pääsylipun hintaan)


Jäseneksi voi liittyä sähköisesti Natsa Klubin sivujen kautta tai tapahtumaillassa paikan päällä.

Järjestäjä Natsa Klubin Natsa-tiimi

Tosiaikaista tietoa FACEBOOKISSA: Natsa Klubi Group >