NATSA KLUBIN JA STADIN SLANGIN YHTEISILTA BOTTALLA 8.11 2022
Fat Mama Band
Pääesiintyjä on Espoossa vuonna 1987 perustettu Fat Mama Band, joka takaa soittavansa 110 % tanssittavaa rytmimusiikkia. Ohjelmisto on sekoitus rhythm & bluesia, soulia, jazzia, funkia ja rockia hienoja "slovareita" unohtamatta. Yhtye on esiintynyt Natsan ohella Storyvillessä, Baltic Jazz -festivaaleilla, Pori Jazzin oheistapahtumissa, kotimaan talviurheilukeskuksissa, Aurinkomatkojen tapahtumissa Italian Alpeilla sekä sekä erilaissa yritys-, järjestö- ja yksityistilaisuuksissa. Viimeksi kokoonpanoa on kuultu kesällä Puutori Bluesissa Turussa ja Ruska Bluesissa Kolilla.
Dodgers
Vas. Pekka Paukku (piano & Hammond), Pekka Hohtari (basso), Jocce Duncker (laulu), Risto Sorsakivi (rummut) ja Jaska Larres (kitara). Kuva: Fat Mama Bandin arkisto

Harri Saksala

Slangin bamis Harri "Hara" Saksala on pyörinyt musamestoilla jo 1960-luvulta, jolloin rautalanka- ja sähkökitaramusiikki saapuivat Suomeen. Parhaiten Hara varmaan tunnetaan 1964–68 toimineesta ja 1988 taas aktivoituneesta Topmost-yhtyeestä, mutta pitkään uraan mahtuu paljon muutakin: Soulset (soul), Apollo ja Kalevala (raskas rokki) sekä Punainen Lanka (poliittista laulua). Soolotuotannon Hara aloitti 1980-luvulla levyttämällä laulelmia ja 1990-luvulla suomalaisia tangoja. Viimeiset vuosikymmenet hän on esiintynyt laulajana ja hanuristina erilaisissa duokokoonpanoissa. Natsa Klubin ja Stadin Slangin yhteisillassa hänen duoparinaan on Topmostin kosketinsoittaja Tommi Lindell.

Kuva: Aki Schadewitz

Tommi Lindell

Tommi Lindell on musiikin monitoimimies, joka on säveltänyt, sovittanut, soittanut ja tuottanut monilla eri levyillä. Hän opiskeli 1980-luvun alkupuolella Oulunkylän pop- ja jazz-konservatoriossa ja on sen jälkeen vaikuttanut useissa erityyppisissä kokoonpanoissa soittajana tai muussa roolissa. Suurelle yleisölle tunnetuin lienee Topmost, jossa Lindell jatkaa edelleen. 2000-luvun alussa hänestä tuli "tv:stä tuttu" ollessaan yksi tekijöistä Yle TV1:n Hotelli Sointu -ohjelmassa. (Lähde: Wikipedia)

Kuva: Aki Schadewitz

sdfg
Iso juliste >

Grafiikka: Björkman / Kuukkanen

sdfg
Iso juliste >

Grafiikka: Björkman / Kuukkanen