Natsa
classic rock


Tapahtumat


Lauantai 19.11. Jo perinteeksi muodostunut Elvis vs. Beatles -risteily Tallinnaan (Viking XPRS). Risteilyhinnat määrää laivayhtiö. Natsa Klubin järjestämässä musiikillisessa kaksintaistelussa yritetään selvittää, kumpi on parempi: Elvis vai The Beatles? Kaksintaistelussa kohtaavat Elvis (Raulis Memphis Band) ja Beatles (Tinos)..

Maanantai 12.12. Natsa-Gaala (Botta). Tilaisuudessa julkistetaan Natsan Rock & Roll -kunniagallerian kolme ensimmäistä kunniajäsentä sekä kahteen muuhun kategoriaan valitut. Pääesiintyjänä vauhdikas ja aina tyylikäs Jani Forsman & The Sleepwalkers. Lämmittelystä vastaa Kaiffarit. Pääsymaksu klubin jäsenille 20 € ja 25 € muille. Ei sisällä narikkamaksua, mutta sisältää tervetuliaisjuoman. Pukukoodi: tumma puku..

KEVÄT 2023

Keskiviikko 18.1.23 (BOTTA)
SUPERNOVA-ILTA jäsenille (Botta).
Natsa Klubin nostalgiset mutta iloiset päättäjäiset. Lavalle nousee viisi erilaista tanssibändiä, ja tauoilla muistellaan viimeisten 6,5 vuoden tapahtumia. Vain jäsenille ja heidän seuralaisilleen tarkoitettu ilmaistapahtuma. Pääsylippuja ei myydä, mutta varaudu maksamaan vaateraha 3,50 €. Huom! Ostrobotnian ovet auki jo klo 17.45, ohjelma alkaa klo 18.15.


Katso myös Facebook:
Natsa Klubi Group
>


 

alapalkki
27.10.2022