MAFIA-ilta Natsa Klubilla 5.4.2019

LUOLAMIEHET saattelevatt tilaisuuden aitoon tunnelmaan. Mitä pojat sitten "instrumenttikoteloissaan" kantanevatkaan, jää illan kuluessa kuultavaksi.

Get Back

Ainakin Rokin tykitystä on luvassa
. Luolamiehet esittävät kappaleita rockin historian aamuhämäristä nykypäivään. Bändin kivenkova ohjelmisto sisältää suomalaista ja ulkomaista tanssittavaa musiikkia yleisön ja bändin vahvuudet huomioon ottaen.. Monipuolisuus ja yllätyksellisyys ovat vahvuutemme - tai kuten eräs kuulija ytimekkäästi ilmaisi: "Koskaan ei tiedä mitä tulee seuraavaksi!".
Bändin jäsenet: Veijo Heinonen - laulu (voc.); Jyrki Kullaa - rummut (drums); Matti Alpua - basso (bass); Torsti Lakari - koskettimet (keys); Timo Kuula - kitara (gtr.)

Illan toisena bändinä soittaa Natsa Klubin oma house-band joka koostuu teille tutuista muusikkokasvoista: Rauli Parmes laulu, muut jäsenet: Soolokitara ja laulu Kari Liinaharja, rytmikitara ja laulu Pekka Wirman, bassokitara Teukka Grönroos, rummut ja laulu Suntsi Järvinen. Kaikki kovaksikeitettyjä musiikin ammattilaisia. "Lähes neljännesvuosituhatta rockenroll-kokemusta". Tätäkin bändiä kannattaa tulla kuuntelemaan ja tietysti myös tanssimaan!


Natsa Klubin tilaisuus alkaa klo 18:30. Osoite on entinen, eli Kaarle XII yläkerrassa ollaan.

Liput 15€ jäsenet ja 20€ vieraat (narikkamaksu sisältyy pääsylipun hintaan)

Jäseneksi voi liittyä sähköisesti Natsa Klubin sivujen kautta tai tapahtumaillassa paikan päällä.

Tosiaikaista tietoa FACEBOOKISSA: Natsa Klubi Group >